Bewindvoering met schulden - Werkwijze

Slapeloosheid, prikkelbaar, een somber gevoel, problemen op het werk, rekeningen stapelen zich op, bang om post te openen, schaamte... Herkenbare problemen bij schulden!!

Slapeloosheid, prikkelbaar, een somber gevoel, problemen op het werk, rekeningen stapelen zich op, bang om post te openen, schaamte... Herkenbare problemen bij schulden!! Uw wens: een oplossing, een vooruitzicht, een doel om naar toe te leven, een gezonde nachtrust en plezier in het leven. Bewindvoerderskantoor MaYiM is een eerste stap om uw wens in vervulling te laten gaan. De route zal niet eenvoudig zijn, maar met de juiste insteek, inzet en doorzettingsvermogen kunnen we hem samen, stap-voor-stap, afronden. MaYiM helpt, staat u bij en is uw deskundige baken. U staat er niet meer alleen voor. MaYiM stabiliseert, adviseert en begeleidt u in het traject naar de schuldhulpverlening. MaYiM denkt met u mee, maar houdt ook de vinger aan de pols. Met als doel: resultaat. Resultaat voor u!! Concreet, zonder fratsen en met kennis van zaken wordt een mooie weg geplaveid naar een nieuwe hoopvolle toekomst die leefbaar is. U krijgt uw leven weer in uw hand.

Bewindvoering is een eerste stap bij het oplossen van uw schulden. Met beschermingsbewind(lees bewindvoering) gaat MaYiM uw financiën beheren. We beginnen met het stabiliseren van de situatie. We werken aan een passend budgetplan, zodat niet méér wordt uitgegeven dan binnen komt. Er worden inkomensverruimende maatregelen getroffen, er wordt gecontroleerd op oneigenlijk gebruik van bevoegdheden door schuldeisers en waar nodig wordt bezuinigd. We houden de lopende betalingsafspraken tegen het licht en passen die eventueel aan. Na de stabilisatie zoeken we naar een passende vorm van schuldhulpverlening. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er drie mogelijkheden:

Om het bovenstaande te realiseren zijn er twee mogelijkheden:

Voordelen beschermingsbewind:

Voordelen inkomensbeheer

De voordelen van beschermingsbewind zijn tevens de nadelen van inkomensbeheer. Daarom geeft MaYiM de voorkeur aan beschermingsbewind (bewindvoering). Mocht u meer willen weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons kantoor.

Terug naar Bewindvoering