Alleenstaanden

Het woord alleenstaande zegt het al: U voert uw huishouden alleen. Gelukkig hoeft u niet overal alleen voor te staan. MaYiM Bewindvoering kan u helpen met de zorg voor uw financiƫn. Denkt u maar aan het invullen van formulieren, uw belastingaangifte en/of het betalen van uw rekeningen. Wij helpen u graag en benaderen alles zeer persoonlijk en vertrouwelijk.

Aanvraag

Beschermingsbewind of inkomstenbeheer kan aangevraagd worden door de persoon zelf, partner, familie, hulpverlenende organisatie, kantongerecht e.d. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen door hier te klikken. Heeft u liever telefonisch contact dan kunt u bellen met 0599 - 85 33 61.

Tarieven

Het hoeft u niets te kosten. Wanneer u onder een beschermingsmaatregel komt ligt er een noodzaak door de wet bepaald, wat de gemeente verplicht hiervoor Bijzondere Bijstand te verlenen voor vergoeding van de kosten afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. U kunt zich daarover informeren bij uw eigen gemeente. Als u in aanmerking komt hiervoor kan MaYiM dit aanvragen voor u.